Praktijk adres

DiepenbrocklaanROUTEBESCHRIJVING naar de Diepenbrocklaan 34, 6815 AJ in Arnhem

Per auto:
De Diepenbrocklaan ligt in Arnhem – Noord, vlakbij het knooppunt Waterberg. Bordjes verwijzen u vanaf alle routes naar het Openluchtmuseum en naar Burgers’ Zoo en de begraafplaats Moscova. Bent u dicht bij deze plekken, dan kunt u de bordjes volgen naar de Stayokay. Dit is de voormalige jeugdherberg en die ligt aan hetzelfde stuk van de Diepenbrocklaan als nummer 34.

Met het openbaar vervoer:
Vanaf station Arnhem Centraal kunt u zowel de bus nemen naar de begraafplaats, als naar het ziekenhuis Rijnstate. Vanaf die bushaltes is het vijf minuten lopen naar de Diepenbrocklaan 34.

Tijd en kosten.
Een zielsgesprek duurt meestal anderhalf uur. Een zielsgesprek kost 75 Euro per uur. Bij een eerste gesprek rekenen wij een standaardtarief van 125 Euro, ongeacht de duur van het gesprek. Voor mensen met een minimum inkomen geldt een aparte regeling. Als je daarvoor in aanmerking wilt komen, neem dan van tevoren contact met ons op. Je kunt ook een afspraak maken voor een consult per Skype, zodat je niet naar Arnhem hoeft te komen. Een Skype consult kost 75 Euro.

Meer informatie? Bel 06-11378881 of mail info@zielsgesprekken.nl