Coaching

Hoe vind je met zielsgesprekken het pad van je leven?

Vaak krijgen we na een aantal jaren van werken in een bepaalde omgeving het onbehaaglijke gevoel dat we niet doen, wat bij ons past. Het werk dat we tot nu toe gedaan hebben lijkt zinloos geworden. Dan is het tijd om die zin, de betekenis van jezelf, terug te vinden. Gelukkig beschikt iedereen over innerlijke wijsheid, die we gewoonlijk intuïtieve kennis noemen. In jezelf is de zekerheid te vinden, die je vertelt dat je op het goede pad bent, het pad van je ziel.

Zielsgesprekken helpen je om die intuïtieve kennis steeds beter te beluisteren, waardoor je het sneller in de gaten hebt als je afdwaalt. Je leert ook wat je talent is en voor wie dat bestemd is, waardoor zich toepassingsmogelijkheden openen die je tot dan toe niet gezien had. Je leert om datgene wat op het pad van je bestemming ligt bewust uit te nodigen en om het te herkennen, als het zich aandient. Daardoor wordt je leven avontuurlijker, maar ook leuker en ervaar je veel meer voldoening.

Wat houdt Zielsgesprekken Coaching in?

Zielsgesprekken Coaching bestaat uit een aantal zielsgesprekken onder leiding, waardoor je in je eigen tempo de stappen kunt zetten die nodig zijn. Het coachingstraject bestaat uit een intake, twee tot vier gesprekken met je coach en tussentijds contact via email.

Aan het eind van het coachingstraject heb je je nieuwe koers gevonden en kan je genieten van het gevoel, dat je precies datgene doet waarvoor je hier op aarde bent. Natuurlijk is een Zielsgesprekken coachingstraject ook mogelijk voor wie nog aan een studie of carrière moet beginnen, of voor diegenen die juist alle tijd en vrijheid hebben, maar nog graag een bezigheid willen vinden die hun leven meer zin geeft.

Tegenwoordig bied ik ook gesprekken aan per Skype call, zodat mensen die ver weg wonen niet per se naar mij toe hoeven te komen. Een Skype call is bovendien iets goedkoper dan een ‘live’ consult.

Wat kost het?
Voor coachingstrajecten bereken ik 125 Euro voor het eerste gesprek en 75 Euro per uur voor ieder volgend gesprek,

Interesse? Neem contact op via info@zielsgesprekken.nl